Casa di Verdi catering, food & events

Casa di Verdi catering, food & events

Even voorstellen, mijn naam is Gert-Jan de Groene, na vele jaren in diverse soorten keukens en restaurants te hebben gewerkt ben ik een tijdje uit de horeca geweest. Toch bleef de horeca mij trekken, waardoor ik uiteindelijk in 2010 de beslissing heb genomen om voor me zelf te beginnen als gespecialiseerde cateraar.

Mijn belangrijkste motivatie is altijd om het mijn gasten volledig naar de zin te maken en daar haal ik dan ook de meeste voldoening uit. Of het nu gaat om een diner aan huis, barbecue, party catering met moderne of klassieke hapjes, het moet gewoon perfect zijn! Ik luister aandachtig naar uw wensen en voeg hier, naar wens, mijn ideeën aan toe. Hierdoor ontstaat er een leuk en uniek concept. Ons team is enthousiast, vakkundig en werkt uitsluitend met dagverse producten en haalt hun inspiratie uit de mediterrane smaakvolle keuken.

Ook voor tijdelijke accommodaties bieden wij u de juiste oplossing. Groot, klein, in uw achtertuin, op 6 meter hoogte of op het strand, alles is mogelijk. In samenwerking met onze gespecialiseerde partners, die hier al vele jaren ervaring mee hebben, kunnen wij u een onvergetelijke unieke accommodatie bieden voor elke gelegenheid.

Smakelijke groet,

Gert-Jan de Groene

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag geopend
Zondag gesloten

Casa di Verdi catering, food & events

Julianalaan 7
8171 EA
Vaassen
+31614501350
nfo@casadiverdi.nl

Ook interessant

Slagerij Kroon

Slagerij Kroon

Kwaliteit moet natuurlijk wel lekker smaken. Ook is het fijn om – al dan niet gevraagd – een bereidingsadvies te...

Lokaal Vaassen

Lokaal Vaassen

Ruikt u het verse brood, de zoete honing, de ambachtelijk gemaakte jam en de heerlijke koffie al? De naam verklapt het...