Geen letters voor de graaf

Na de succesvolle Sinterklaasserie Professor Sjokobel en de geheime Chocoladebron van 2021, de film Operatie Pepernoot in 2022, heeft de ondernemersvereniging in Vaassen in het najaar van 2023 de spannende Sinterklaasfilm geen letters voor de graaf gemaakt. De film is vanaf 15 november hier te zien.

Wanneer Boef O in de gevangenis een chocoladeletter van bewaker Kling krijgt, ontploft hij zo’n beetje!! De vrienden van Boef O, Theo & Harry willen hem helpen om dit jaar eens wat meer dan alleen een chocoladeletter te krijgen. Of dit goed gaat? Wellicht is daar een taak voor Klungel weggelegd…

Sinterklaasfilm Operatie Pepernoot 2022

Operatie Pepernoot

Na de succesvolle Sinterklaasserie Professor Sjokobel en de geheime Chocoladebron van 2021, heeft de ondernemersvereniging in Vaassen in het najaar van 2022 de leuke, vrolijke Sinterklaasfilm Operatie Pepernoot gemaakt. De film is vanaf 9 november hier te zien.

De Barones van Kasteel Cannenburch organiseert een pepernootbakwedstrijd in Vaassen en dat zorgt voor veel hectiek in Vaassen!! Een film met vrolijke en hilarische momenten die je gezien moet hebben!

Professor Sjokobel en de geheime chocoladebron(2021)

Bekijk ook onze serie van vorig jaar

Ondernemend Vaassen

Sinterklaas Movie

Scenario & Regie

Jan Tijs Heideveld
Monique Trumpi

Camera

Fred Rijckenberg
René Berends
Nick Mager

Geluid

Gert Jan de Groene

Editors

René Berends
Fred Rijckenberg
Jan Tijs Heideveld
Ilse Heideveld
Monique Trumpi

Voice-over

Christina van der Veen

Productie assistent

Roelinka de Groene
Mariska Thijsen
Bastiaan Trumpi

Kleding

Emma & Sam Kinderwinkel

Catering

Casa di Verdi