Acteurs gezocht!

Casting voor een nieuwe Sinterklaas film
meer info

INSCHRIJVING CASTING GESLOTEN. IEDEREEN DIE ZICH HEEFT AANGEMELD ONTVANGT UITERLIJK WOENSDAG 6 SEPTEMBER BERICHT VIA E-MAIL.

Lijkt het jou (leeftijd 0-99 jaar) ook zo leuk om dit jaar mee te doen in de leukste Sinterklaasfilm van het jaar? Schrijf je dan in voor de casting dag op vrijdag 8 september aanstaande.

In navolging op de YouTube serie Professor Sjokobel en de geheime chocoladebron in 2021 en YouTube film Operatie Pepernoot 2022, zijn de makers van de nieuwe Vaassense Sinterklaasfilm al druk bezig met de voorbereidingen van een nieuwe film. Zou jij dit jaar ook mee willen doen, een rol spelen, roetveegpiet spelen of figurant zijn, dan is de Sinterklaas commissie op zoek naar jou!

Informatie
De casting dag vindt plaats op vrijdag 8 september van 16.00 – 20.00 uur. In verschillende tijdsblokken verwelkomen wij jou graag bij Bij Maarten in ’t Koetshuis in Vaassen (Maarten van Rossumplein 2, 8171 EB Vaassen). Tijdens deze casting maken we kennis en zullen wij natuurlijk een aantal foto’s en video’s van je maken.

Zo meld je je aan
Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in! Wees er op tijd bij, want VOL=VOL.

De selectie, Spannend!
Na de casting dag maken wij onze selectie. Hierbij kijken we natuurlijk wie het best bij welke rol past. We houden je niet te lang in spanning, want uiterlijk 12 september hoor je al of jij dit jaar mee mag spelen!

Goed om te weten
Deelname aan de casting dag is gratis en je ontvangt hiervoor geen vergoeding. Word je gekozen als een van de spelers van de Sinterklaasfilm ontvang je ook geen vergoeding, maar wel veel gezelligheid, leuke nieuwe contacten en weer een nieuwe ervaring!

De opnames van de film zullen plaatsvinden op 6, 7, 8 oktober aanstaande. Het is belangrijk dat je deze dagen beschikbaar bent.

Tijdens de casting zullen opnames en foto’s gemaakt worden. De foto’s en/of beeldmaterialen blijven eigendom van de organisatie en kunnen gedeeld worden. Bij deelname aan de casting en eventuele deelname aan de film ga je hiermee akkoord.