Le Febre Assurantiën

De onderneming wordt geleid door René Le Febre die al vanaf 1995 actief is in de verzekeringsbranche. Van 1995 tot en met 2002 was hij werkzaam bij Bos Assurantiën in Vaassen, dit assurantiekantoor is in 2002 overgenomen door Berkhof & Partners uit Apeldoorn. In 2002 heeft René de overstap gemaakt naar Klaverblad Verzekeringen in de functie van Rayonmanager. Tijdens een periode van 15 jaar bij Klaverblad Verzekeringen zijn er enorm veel wijzigingen geweest in de financiële branche met als doel om de branche transparant te krijgen en het vertrouwen van de consument, die flink was afgenomen, terug te winnen. Denk aan de woekerpolisaffaire en de hoge bonussen in deze sector. Ook werd het verzekeren via internet een enorme “hype”.  Wie kent bedrijven zoals Independer, Internetverzekeren, Ditzo, All secure en Inshared nou niet. Het internet is een handig instrument om daar snel een verzekering af te sluiten, maar lastig om het echte maatwerk te leveren. Ook werd het voor veel assurantiekantoren door strengere regelgeving en verplichte dossiervorming enorm lastig om een optimale service te kunnen verlenen richting de bestaande relaties. Dit heeft René doen besluiten om in 2017 te starten met een eigen verzekeringskantoor waarbij service voorop staat.

Le Febre Assuantiën is in het bezit van de benodigde WFT vergunningen en werkt met een concept waarbij de cliënten de winnaars zijn.

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:

Le Febre Assurantiën

Dorpsstraat 60 A
8171 BS
Vaassen
06 13 17 07 23
rene@lefebreassurantien.nl

Ook interessant

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.