Molenstraat 15 Vaassen

Upcoming Events

juli

16jul18:1519:15Fietsvierdaagse VaassenJe fietst vier avonden door een gevarieerd landschap van bossen, heidevelden, pas gemaaide lichtgroene graslanden, donkergroene weilanden, maar ook langs idyllische moerasmeertjes, sprengen in het bos en vennetjes op de heide.

17jul18:1519:15Fietsvierdaagse VaassenJe fietst vier avonden door een gevarieerd landschap van bossen, heidevelden, pas gemaaide lichtgroene graslanden, donkergroene weilanden, maar ook langs idyllische moerasmeertjes, sprengen in het bos en vennetjes op de heide.

18jul18:1519:15Fietsvierdaagse VaassenJe fietst vier avonden door een gevarieerd landschap van bossen, heidevelden, pas gemaaide lichtgroene graslanden, donkergroene weilanden, maar ook langs idyllische moerasmeertjes, sprengen in het bos en vennetjes op de heide.

19jul18:1519:15Fietsvierdaagse VaassenJe fietst vier avonden door een gevarieerd landschap van bossen, heidevelden, pas gemaaide lichtgroene graslanden, donkergroene weilanden, maar ook langs idyllische moerasmeertjes, sprengen in het bos en vennetjes op de heide.