250x 'De Weg'; jubileum van een actuele muziektheater voorstelling.

21sep19:3020:45250x 'De Weg'; jubileum van een actuele muziektheater voorstelling.Deze voorstelling is het jubileum van een verhaal over een lange weg.

Evenement details

“250x ‘De Weg’

Deze voorstelling is het jubileum van een verhaal over een lange weg. Een Weg die begon in Oekraïne en via Centraal Azië en Israël uiteindelijk naar Nederland liep. En een verhaal dat 250 keer werd verteld op de Nederlandse en Belgische podia; het persoonlijke migratieverhaal van Ekaterina Levental.

In deze indrukwekkende serie voorstellingen deelde de gerenommeerde harpiste en zangeres haar ervaringen als kind in een vluchtelingengezin. Afwijzing, verlies en onmacht, gezien door de ogen van een opgroeiende tiener.

Herkenbaar

Ekaterina speelt harp, zingt, danst en vertelt over haar joodse afkomst, en hoe die van de ene op de andere dag bepalend werd in het alledaagse leven. Over haar zoektocht naar een ander leven, zoals ze dat kende uit het theater van haar jeugd. Gedreven door een onuitputtelijke veerkracht en hoop. De Weg is een persoonlijk verhaal, en toch is haar hoop voor iedereen herkenbaar. En zo blijft dit verhaal bijzonder waardevol.

Dus De Weg gaat door, ook komend seizoen weer, door het hele land.”

Tijd

21 september 2023 19:30 - 20:45(GMT+02:00)

Locatie

Grote Kerk Epe

Hoofdstraat 76

Other Events

Grote Kerk Epe

Routebeschrijving