Dit is een repeterend evenement

Avondopenstelling Glaskunst

21mrt18:0021:00Avondopenstelling GlaskunstDe Glaskunstexpositie, georganiseerd door Stichting Glaskunst, brengt bezoekers van kasteel Cannenburch een unieke kans om de magie van glas te ervaren.

Evenement details

“Op 21 en 22 maart is er een speciale avondopenstelling van de Glaskunstexpositie. Daar waar bij daglicht de fonkeling van glas al een beleving op zich is, krijgen de glaskunstwerken in de avond een magische uitstraling.

De Glaskunstexpositie, georganiseerd door Stichting Glaskunst, brengt bezoekers van kasteel Cannenburch een unieke kans om de magie van glas te ervaren. Elk kunstwerk weerspiegelt de creativiteit en vakmanschap van gerenommeerde kunstenaars. De expositie brengt een gevarieerde en boeiende reis door de rijke geschiedenis en de hedendaagse ontwikkelingen binnen de glaskunst. Of je nu een gepassioneerde kunstliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden van glas, de tentoonstelling belooft een inspirerende ervaring te worden.

Museumkaarthouders ontvangen op vertoon van de Museumjaarkaart gratis een catalogus (één per stel/adres – zolang de voorraad strekt).”

Tijd

21 maart 2024 18:00 - 21:00(GMT+02:00)

Locatie

Kasteel Cannenburch

Maarten van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen

Other Events

Kasteel Cannenburch

Routebeschrijving