Cultureel Café: The All Singers, Enjoy en DeMannen

18feb15:0017:00Cultureel Café: The All Singers, Enjoy en DeMannenDameskoor The All Singers (kortweg TAS of de Tasjes) bestaat uit zo’n vijftien vrouwen. Zij zingen behalve popsongs ook ballads en musicalnummers,

Evenement details

“Dameskoor The All Singers (kortweg TAS of de Tasjes) bestaat uit zo’n vijftien vrouwen. Zij zingen behalve popsongs ook ballads en musicalnummers, meestal 4-, maar soms ook 6 stemmig. Ze zingen met veel enthousiasme. Zuiverheid maar zeker ook het plezier in het zingen staan hoog in het vaandel.

Enjoy is een enthousiast en springlevend koor uit Heerde en omstreken. Het koor is onderdeel van de korenvereniging Music4All. Het repertoire laat zich het beste vangen onder de noemer van lichte muziek. Prettig in het gehoor liggende liederen vanaf 1930 tot nu, in diverse talen. Het zingen is hetgeen ons bindt maar daarnaast is de gemoedelijke en gezellige sfeer binnen het koor, met aandacht en respect voor elkaar, ook heel bijzonder. Binnen Enjoy geldt: elke stem is er één dus iedereen draagt op zijn of haar eigen wijze bij aan het geheel.

Achter de naam DeMannen gaat een vierstemmige vocal group schuil van ongeveer zestien mannen. Ze voelen zich ‘jong genoeg’ en zijn niet bang om hun emoties in de muziek te leggen. Hun repertoire van rock and roll tot romantiek is een verrassende mix van ernst en humor en wordt met veel plezier voor het voetlicht gebracht.

Marten van der Worp is de dirigent/pianist van de drie koren die deze middag optreden.

Aanvang van het Cultureel Café: 14.30 uur. Het Cultureel Café is ook dit seizoen gratis toegankelijk. Er moeten echter wel kaarten gereserveerd worden. Dat kan via de balie van Kulturhus EGW maar ook online.”

Tijd

18 februari 2024 15:00 - 17:00(GMT+02:00)

Kulturhus EGW

Routebeschrijving