Demodag vissen met Lubra Lures bij 't Smallert

28apr10:0014:00Demodag vissen met Lubra Lures bij 't SmallertOp zondag 28 april zijn Werner en Lucas van Foreldeal.com bij 't Smallert aanwezig om te demonstreren wat de vele mogelijkheden zijn om te vissen met Libra Lures.

Evenement details

“Op zondag 28 april zijn Werner en Lucas van Foreldeal.com bij ‘t Smallert aanwezig om te demonstreren wat de vele mogelijkheden zijn om te vissen met Libra Lures. Dit kunstaas heeft ‘t Smallert sinds kort in het assortiment en dit is de uitgelezen kans om meer te weten te komen over deze mooie aassoort! De demodag voor Libra Lures is op vijver 3 en begint om 10.00 uur. We vissen die dag op vijver 3 in sessies van 1 uur, startende op het hele uur, en we zetten ieder uur vis uit. Er liggen hengels met verschillende montages klaar om Libra Lures mee te testen.

Er is die dag een ruim assortiment Libra Lures aanwezig. En uiteraard hebben we leuke aanbiedingen en give-aways hiervoor. Een kaartje voor een sessie van 1 uur kost € 5,- en dat is inclusief uitzet, give-aways en begeleiding. En net als anders mag je je vangst mee naar huis nemen. En met Libra Lures is de kans heeeeel groot dat je met mooie forelletjes naar huis gaat!

Reserveren is niet nodig, gewoon iets voor het hele uur aankomen en vissen maar! De laatste sessie begint om 14.00 uur want de demodag duurt tot 15.00 uur.”

Tijd

28 april 2024 10:00 - 14:00(GMT+02:00)

Locatie

’t Smallert

Smallertsweg 8

Other Events

Routebeschrijving