Jong Jazz Orchestra of the Concertgebouw (JJOC)

06apr14:3017:00Jong Jazz Orchestra of the Concertgebouw (JJOC)Jong Jazz Orchestra of the Concertgebouw (Jong JOC) houdt jaarlijks een muzikale bootcamp.

Evenement details

“Jong Jazz Orchestra of the Concertgebouw (Jong JOC) houdt jaarlijks een muzikale bootcamp. In één weekend wordt er een nieuwe jong talent-bigband gevormd. Vervolgens treedt die talentvolle formatie op verschillende plekken op in den lande.

Een weekend lang leren en repeteren, repeteren en repeteren. Maar natuurlijk ook een hoop plezier, jamsessies en masterclasses. Jaarlijks gaat een groep muzikale jongeren in de leeftijdscategorie van 12 tot 18 jaar aan de slag met het JOC. om zo de nieuwste jong talent-bigband te vormen.

Jong JOC staat onder muzikale leiding van Maartje Meijer. Maartje schoolvoorbeeld van een muzikale duizendpoot. Ze studeerde zang en piano aan het Conservatorium van Amsterdam om zich tijdens haar masterstudie te focussen op arrangeren, onder begeleiding van de bekende arrangeur en dirigent Jörg Achim Keller (NDR, WDR bigband). Nu leidt ze de jong talentafdeling jazz op het Conservatorium van Amsterdam, schrijft ze muziek in opdracht, dirigeert ze koren en brengt ze albums uit met haar eigen liedjes. Maartje kiest het repertoire, heeft de muzikale leiding en zal de big band ook dirigeren!

Dit evenement is een samenwerking met Jazz Comes To Town And More.

De voorstelling begint om 14.30 uur. Toegang is gratis. Kaarten zijn te reserveren via deze link.”

Tijd

6 april 2024 14:30 - 17:00(GMT+02:00)

Kulturhus EGW

Routebeschrijving