Lachen in Epe: drie cabaretiers voor de prijs van 1

11nov20:0022:00Lachen in Epe: drie cabaretiers voor de prijs van 1Drie cabaretiers voor de prijs van 1: Marie Koet – Thomas van der Hulst – Tim Kroezen.

Evenement details

“Drie cabaretiers voor de prijs van 1: Marie Koet – Thomas van der Hulst – Tim Kroezen.

Marie Koet (1996) is stand-up comedian en filosoof in opleiding. Daarnaast is ze freelance schrijver voor De Pin, het satirische zusje van De Speld. Toen ze in 2020 voor het eerste het podium betrad, wist ze meteen dat ze daar niet meer vanaf wilde. Ze vertelt over filosofie, daten en over de manier waarop ze haar verwachtingen van het leven steeds een beetje naar beneden moet bijstellen. Ze heeft nog geen prijzen gewonnen, maar is dit wel van plan.

Thomas van der Hulst, ‘Animal de scène’. Is al zijn gehele leven comedian, de laatste jaren ook op de Nederlandse podia. Probeert met man en macht de boel te professionaliseren.

Tim Kroezen (Boxmeer, 1991) kwam voor zijn studie naar Utrecht en is daar nooit meer weggegaan. Om het leven onvoorspelbaar te houden doet Tim ieder zoveel jaar totaal iets anders. Dat had hij zelf ook liever anders gezien, maar zo is het nou eenmaal. Zijn droom is om ooit nog eens een autobiografische tekst in de derde persoon te schrijven. In 2022 won Tim de Juryprijs van Griffioen/DeStoep Cabaret Festival, en de Jury & Publieksprijs van de Comedy Talent Award.”

Tijd

11 november 2023 20:00 - 22:00(GMT+02:00)