Dit is een repeterend evenement

Landgoedconcerten bij kasteel de Cannenburch

02sep11:0012:00Landgoedconcerten bij kasteel de CannenburchOp zaterdag 2 september trapt blokfluitensemble FEW de nazomerserie af met een muzikaal arrangement van Paul Leenhouts.

Evenement details

“Op zaterdag 2 september trapt blokfluitensemble FEW de nazomerserie af met een muzikaal arrangement van Paul Leenhouts. Het muziekstuk ‘De Zwaan’ van Saint-Saëns komt voorbij drijven en daarnaast staan barokke stukken van Händel en Bach op het programma.

Tijdens de concerten wordt er ook over het kasteel en de tuinen worden verteld waarbij er een verband wordt gelegd tussen de muziek die de musici spelen en de prachtige locatie waar je heerlijk wegdroomt.

Voor of na het concert ben je van harte welkom om het kasteel te bezichtigen. Entreetickets zijn te verkrijgen in de Landgoedwinkel naast het kasteel of vooraf via de website www.glk.nl/cannenburch.

In het kasteelcafé kun je terecht voor een kopje koffie of thee met wat lekkers en bij restaurant Bij Maarten in het Koetshuis voor een heerlijke lunch. Kortom, een heerlijk gevulde dag met culturele hoogtepunten.”

Tijd

2 september 2023 11:00 - 12:00(GMT+02:00)

Locatie

Kasteel Cannenburch

Maarten van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen

Other Events

Kasteel Cannenburch

Routebeschrijving