Passie-Oratorium Harvest of Sorrows in de Dorpskerk in Vaassen

24mrt19:0021:00Passie-Oratorium Harvest of Sorrows in de Dorpskerk in Vaassengezongen door To You met als solist René Nijhof en met begeleiding op de vleugel door Harrie Stijf

Evenement details

“Tijdens een zangdienst in de vooravond van de Stille Week – zondag 24 maart – brengt interkerkelijk koor To You uit Epe het Passie-oratorium “Harvest of Sorrows” (“Oogst van verdriet”) ten gehore in de Dorpskerk in Vaassen. Het oratorium is geschreven in 2004 en maakt ook gebruik van enkele bestaande melodieën. In het indrukwekkende werk wordt het verhaal van Jezus bezongen en uitgesproken van Palmzondag tot en met Goede Vrijdag. Ter afwisseling zullen ook enkele passieliederen in samenzang worden gedaan.

Liederen uit dit oratorium zijn geschreven door Joseph M. Martin en worden gezongen door To You met als solist René Nijhof en met begeleiding op de vleugel door Harrie Stijf. Muzikale leiding is in handen van de dirigent van het koor, Tromp van Goor. De verbindende teksten worden uitgesproken door Marijke Dekker.”

Tijd

24 maart 2024 19:00 - 21:00(GMT+02:00)

Locatie

Grote Kerk Epe

Hoofdstraat 76

Other Events

Grote Kerk Epe

Routebeschrijving