Rommelmarkt Emst

27apr11:0016:00Rommelmarkt EmstOp zaterdag 27 april tijdens Koningsdag, wordt er bij de Hervormde Kerk in Emst weer een rommelmarkt georganiseerd!

Evenement details

“Op zaterdag 27 april tijdens Koningsdag, wordt er bij de Hervormde Kerk in Emst weer een rommelmarkt georganiseerd! Tijdens deze dag zijn er kramen met veel spullen, van electra tot speelgoed, van boeken tot kleding en alles er tussen. Ook is er een springkussen, grabbelton en zijn er leuke spelletjes.

De opbrengst voor dit alles is voor de Hervormde kerk in Emst, het jeugdwerk in onze kerk en voor twee (nog nader te bepalen) doelen.

Om dit allemaal mogelijk te maken, zijn er natuurlijk heel veel spullen nodig en daarvoor hebben wij uw hulp nodig. Elke eerste zaterdag van de maand is de rommelschuur van 10 tot 11 uur (aan de Stroeteweg in Emst) geopend. Daar kunt u spullen brengen die u zelf niet meer gebruikt maar die nog wel goed en bruikbaar zijn. Dingen waaraan u kunt denken zijn bijvoorbeeld; klein meubulair, speelgoed, klein electra, (oud) ijzer, kleding (graag schoon en heel), tassen, schoenen, spellen, puzzels, boeken, glaswerk, servies, potten en pannen en nog meer dingen die u verkoopbaar acht.

Matrassen, diepvriezen en koelkasten nemen we helaas niet aan, groot meubilair is welkom, maar graag tijdens de ophaaldag (zaterdag 20 april) in verband met ruimte. Op deze dag zullen wij met wagens door Emst rijden om daar spullen op te halen of u kunt spullen komen brengen bij het kerkplein van de Hervormde Kerk in Emst, Vaassenseweg 1.

Heeft u vragen? Doe een mailtje naar rommelmarkt@kerkemst.nl

Om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws, kijk op onze Facebook pagina, Rommelmarkt Emst.”

Tijd

27 april 2024 11:00 - 16:00(GMT+02:00)