Toneelgroep Graficus speelt: Al Mijn Zonen

09dec20:0022:00Toneelgroep Graficus speelt: Al Mijn ZonenAl Mijn Zonen, een wereldberoemd stuk van Arthur Miller, speelt zich af in het Amerika van kort na Tweede Wereldoorlog.

Evenement details

“Al Mijn Zonen, een wereldberoemd stuk van Arthur Miller, speelt zich af in het Amerika van kort na Tweede Wereldoorlog. Joe Keller is rijk geworden met het leveren van vliegtuigonderdelen voor de oorlogsindustrie. Nadat zijn zoon Larry in de oorlog vermist raakte, zet hij al zijn hoop op zijn andere zoon Chris, die plannen maakt om te trouwen met Ann, het meisje met wie Larry ooit verloofd was. Moeder Kate is hier tegen: het betekent dat zij Larry dood zou moeten verklaren en dat is voor haar onbespreekbaar.

Tijdens de oorlog heeft Joe’s fabriek ook onderdelen met constructiefouten geleverd, waardoor meerdere vliegtuigen uit de lucht zijn gevallen. Toedracht en verantwoordelijkheid zijn in nevelen gehuld, al is Joe’s onderschikte Steve Deever ervoor veroordeeld.

Chris’ verloofde Ann is echter de dochter van diezelfde Steve, en Steve’s zoon George ontdekt dat er in de rechtszaak iets niet helemaal eerlijk verlopen is.

Al Mijn Zonen is een drama, maar biedt ook de nodige lucht.

Toneelgroep Graficus uit Apeldoorn is dit jaar voor de derde keer op rij te gast in Kulturhus Epe.”

Tijd

9 december 2023 20:00 - 22:00(GMT+02:00)