Restaurant Aroma Italian Fine Dining

Restaurant Aroma Italian Fine Dining

Italian Fine Dining bij Restaurant Aroma in Vaassen !!
Sinds september 2021 presenteren de eigenaren Chef Pasquale Carfora en wijnspecialist Elisa Leune de gasten een onvergetelijke verfijnde Italiaanse keuken uit alle windstreken van Italie. Pasquale wil zijn gasten een inspirerende culinaire reis door Italië bieden: “Met alle respect voor de pizza, die tref je hier toch niet snel aan op de kaart. Wij richten ons op meer ambachtelijke technieken die de smaak en het oog ten goede komen. Daarbij gebruiken we ook zoveel mogelijk lokale producten.”

Pasquale zoekt harmonie: “Inderdaad, ik wil de harmonie die ik in mijn leven heb gevonden tussen Italië en Nederland met hun verschillende culturen en kookstijlen symbool laten staan voor een eigen smaak. Op die manier hoop ik ook eer te doen aan al die belangrijke mensen en leermeesters in mijn leven die mij tot hier hebben gebracht. Maar ook aan mijn schoonouders Jan en Paola Leune en hun dochter Elisa met wie ik dit enorme avontuur aan ben gegaan. En dan natuurlijk mijn ouders en grootouders die mij de liefde voor het koken zoveel jaren geleden hebben bijgebracht”. In onze luxe wijnkelder bewaren wij de beste Italiaanse (en buitenlandse) wijnen voor onze gasten.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: 17:00 - 00:00
Vrijdag: 17:00 - 00:00
Zaterdag: 12:30 - 00:00
Zondag: 12:30 - 00:00

Restaurant Aroma Italian Fine Dining

Kerkweg 1
8171 VT
Vaassen
0578 571 382
info@restaurant-aroma.nl

Ook interessant

Lokaal Vaassen

Lokaal Vaassen

Ruikt u het verse brood, de zoete honing, de ambachtelijk gemaakte jam en de heerlijke koffie al? De naam verklapt het...

Slagerij Kroon

Slagerij Kroon

Kwaliteit moet natuurlijk wel lekker smaken. Ook is het fijn om – al dan niet gevraagd – een bereidingsadvies te...