De groepsexpositie ‘(Nog) nooit vertoond

11aug14:0017:00De groepsexpositie ‘(Nog) nooit vertoondHet KEKhuis voor kunst & cultuur in Epe doet een oproep aan (amateur) beeldend kunstenaars uit de gemeente om te komen exposeren tijdens een groepsexpositie

Evenement details

“Het KEKhuis voor kunst & cultuur in Epe doet een oproep aan (amateur) beeldend kunstenaars uit de gemeente om te komen exposeren tijdens een groepsexpositie. Onder de naam ‘(Nog) nooit vertoond ….’ zijn dan werken te zien die nooit, of vrijwel nooit, buiten het atelier te zien zijn. Behalve door familie en vrienden. Schildert, tekent of boetseert u, werkt u met textiel of glas of maakt u sieraden, u bent van harte welkom om uw werk te exposeren en zo aan het publiek te laten zien.

Tijdens de vele exposities die gehouden zijn in het KEKhuis, blijkt uit verhalen telkens weer dat er amateur kunstenaars zijn die best wel eens hun werk willen laten zien maar daarvoor niet de mogelijkheid hebben. Men heeft onvoldoende werk om een eigen expositie te vullen of er is geen expositieruimte te vinden. Daarnaast vraagt het samenstellen van een expositie ook om een speciale expertise. Het KEKhuis stelt graag haar ruimte èn haar expertise beschikbaar en biedt zo amateur kunstenaars in de gemeente Epe een podium. De groepsexpositie wordt door ervaren inrichters samengesteld. Ook wordt er een affiche gemaakt met daarop de namen van alle deelnemers en er is een opening op een zaterdagmiddag. De expositie sluit af met een klein KEK-concert op zondagmiddag 20 augustus.

De groepsexpositie ‘(Nog) nooit vertoond …..’ wordt gehouden tijdens 2 weekeinden in augustus: 11, 12 en 13 + 18, 19 en 20 augustus, alle dagen geopend van 14:00 tot 17:00 uur. Meedoen kan met alle vormen van beeldende kunst. De locatie is het KEKhuis aan de Beekstraat 5 in Epe.”

Tijd

(Vrijdag) 14:00 - 17:00

Locatie

kunsthuis KEK

kunsthuis KEK Beekstraat 5 epe