Dit is een repeterend evenement

Emsterfeest

23aug09:0023:59EmsterfeestGedurende deze 3 dagen wordt er van alles voor jong en oud georganiseerd op het feestterrein aan de Molenweg in Emst.

Evenement details

“WOENSDAG 23 AUGUSTUS

20.00 uur
Openingsavond van het Emsterfeest 2023! Het spits wordt afgebeten door ‘Perfect Showband’. Hoogtepunten van deze avond zijn gastoptredens van ‘Vieze Jack’ en ‘Frans Duijts’.

Voor leden is deze avond vrij toegankelijk op vertoon voor de ledenkaart. Voor niet leden is de toegangsprijs € 15,00.

DONDERDAG 24 AUGUSTUS

09.00 uur
Het Emsterfeest rustig beginnen met een bakje koffie? Kom dan tussen 9.00 uur en 12.00 uur bij ons langs om de live uitzending ‘Brunch’ van Radio 794, die deze ochtend live vanuit de feesttent wordt gepresenteerd, bij te wonen!

13.30 uur
Opening van het Emsterfeest door een afgevaardigde van B en W van de Gemeente Epe met aansluitend een gezellige feestmiddag in de feesttent. De muziek wordt deze middag verzorgd door ‘Seven Days Music’ en ‘Helemaal Hollands’. Het hoogte punt van deze middag is een optreden van ‘Sieneke’!

20.00 uur
Het spits wordt afgebeten door Coverband ‘Rockaholics’. Optredens van ‘Rutger van Barneveld’ en ‘Samantha Steenwijk’ maken het feest compleet!

Voor leden is deze avond vrij toegankelijk op vertoon voor de ledenkaart. Voor niet leden is de toegangsprijs € 15,00.

VRIJDAG 25 AUGUSTUS

14.00 uur
Deze middag wordt een te gekke middag met diverse activiteiten voor de jeugd! In de tent wordt het één groot feest met ‘Monique Smit – Kidspop’ en een ‘Schminkster’, buiten staat een kwartet van spellen klaar, ‘vier op een rij’, ‘Jenga XL’, ‘Toren van Pisa’ en een mega grote ‘Voetbaldart’.

16.00 uur
“”Ploegen klaar? Pak op het touw! Strekken… Trekken… Nu!”” Met deze woorden begint het ‘touwtrekwedstrijd’.
Wie trekt er aan het langste eind? Wie laat zijn of haar spierballen zien op het Emsterfeest? Opgave kan via touwtrekken@emsterfeest.nl. Een team bestaat uit 8 spelers, maximaal 6 mannen en minimaal 2 vrouwen.

20.00 uur
Grote feestavond in de feesttent met medewerking van de populaire coverband ‘JetSet’! Hoogtepunt van deze avond is een gastoptreden van ‘Frans Bauer’!

Voor leden is deze avond vrij toegankelijk op vertoon voor de ledenkaart. Voor niet leden is de toegangsprijs € 15,00.

ZATERDAG 26 AUGUSTUS

10.00 uur
Vertrek groots opgezette ‘optocht’ met praalwagens van buurten, groepen, verenigingen en bedrijven, met medewerking van Prins Bernhard Emst, Vaassens Fanfare Corps, Muziekvereniging DAP Apeldoorn en Dweilorkest de Graapendaelers uit Terwolde.

Route: Inrijden vanaf de Spoorstraat, opstellen Stationsweg, Hoofdweg, Oranjeweg, Kerkhofweg, Zuster van Rossumweg, Dokter van Gelderweg, Kerkhofweg, Ds. van Rhijnstraat, Hullandstraat, Kuilakkerweg, Hezeweg, Hogeweg, Hanendorperweg, Stationsweg, feestterrein. Opgave kan via optocht@emsterfeest.nl.

12.30 uur
Optreden in de feesttent van Dweilorkest de Graapendaelers.
Prijsuitreiking praalwagens en bekendmaking publieksprijs van de optocht.

13.00 uur
Aanvang van de spectaculaire ‘Streetdive Stuntshow’. High Dives komen uit de filmindustrie en worden gebruikt voor stunts van gebouwen, zogenaamde ‘high falls’. In totaal worden er 4 shows verspreidt over de middag gegeven. Tussendoor is er de mogelijkheid om zelf uit de schaarhoogwerker te springen op een super groot en zacht airbag. De maximale sprong hoogte is maar liefst 10 meter! Durf jij het aan?

13:00 uur
Deze middag kan je de ‘Rodeostier’ attractie bestijgen, neem een cowboyhoed in de hand en probeer te winnen van deze spectaculaire stier. Ben jij een echte doorzetten en versla jij de bull?

13.00 uur
Aanvang van het traditionele ‘Vogelschieten’ verzorgd door het St. Maartensgilde uit Epe, waarbij ook dit jaar weer zal worden gestreden om de titel ‘Schutterskoning van Emst’.

13.30 UUR
Aanvang van het traditionele ‘Beachvolleybal Toernooi’ voor Emster bedrijven, buurten en groepen op het Emster zandstrand aan de Molenweg. Opgave kan via volleybal@emsterfeest.nl

15.30 uur
Optreden in de feesttent van ‘De Heuischudders’ uit Emst.

20.00 uur
Slotavond van het Emsterfeest met een grandioze muzikale finale van ‘Empire’ en ‘De Partypoepers’!”

Tijd

(Woensdag) 09:00 - 23:59

Locatie

de Molenweg

de Molenweg emst