Entoto Band

20jul20:0022:00Entoto BandEntoto Band herinterpreteert klassiekers uit Ethiopië en Eritrea én schrijft eigen liedjes in dezelfde stijl.

Evenement details

“Het is dit jaar 25 jaar geleden dat Stichting Cultureel Platform Epe(CPE) werd opgericht met als doel het stimuleren van kunst en cultuur in de gemeente Epe.

Dit jubileum wordt gevierd op donderdag 20 juli op het terrein van Anna’s Hoeve, Molenweg 80 in Epe met een optreden van de Entoto Band, die opzwepende Ethiopische funk uit de zestiger jaren zal laten horen.

Entoto Band herinterpreteert klassiekers uit Ethiopië en Eritrea én schrijft eigen liedjes in dezelfde stijl. De soulvolle stem van zangeres ‘Queen’ Helen Mengestu wordt geflankeerd door het enthousiaste saxofoonspel van Amanyal ‘Million’ Tewelde, en omringd door ervaren muzikanten geleid door meestergitarist Joep Pelt. De band bouwde een jaar lang aan haar live reputatie en inmiddels is het debuutalbum een feit, gevolgd door een nieuwe tournee door het hele land. Het publiek laat zich helemaal meenemen op dans safari naar het hart van de Oost Afrikaanse muziek met de Entoto Band. Daar kunnen we niet stil bij blijven zitten en dat is ook de bedoeling. Het is feest.

Line up:
Helen Mengestu – vocals
Million Tewelde – saxophone / aerophone /
vocals Joep Pelt –
guitar Elvis Sergo –
Hammond organ / synthesizers DJ de Koning –
percussion Randell Sambo – drums

Kaartverkoop bij VVV Epe.”

Tijd

20 juli 2023 20:00 - 22:00(GMT+02:00)

Locatie

Anna's Hoeve

Anna's Hoeve, Molenweg 80 epe

Other Events

Routebeschrijving