Dit is een repeterend evenement

Historie op de Veluwe Herleeft

13jul10:0017:00Historie op de Veluwe HerleeftHet is en blijft een oldtimer show in de breedste zin van het woord.

Evenement details

“Het is en blijft een oldtimer show in de breedste zin van het woord. Naast de vele tractoren auto’s, trucks, bussen en motoren zijn er ook vele, legervoertuigen, stationaire motoren en bromfietsen. De modelbouwclub geeft zaterdag en zondag demonstraties met modelboten en modelauto’s, zondag zal ook de Battle tank club een demonstratie geven. Daarnaast is er ook weer een groot marktgedeelte, waar oude ambachten te zien zijn en waar van alles te koop is op hobby gebied.

Aan de kinderen is ook weer gedacht, ze kunnen diverse spelletjes doen en er staat een groot springkussen op het terrein. Daarnaast is er een grote skelter baan waar de kinderen een parcours kunnen afleggen. Ook staat de reuze sjoelbak weer opgesteld in de tent, waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Zondag doet de motor club het showterrein aan voor een tussen stop. Ook dit jaar hebben we een thema hebben vroeger en nu, van het merk Volkswagen zo kunt u zien hoe de automobiel techniek zich ontwikkeld heeft in de jaren. Op zaterdag is er een optreden van “Shantykoor alle trossen Los.

Afgelopen jaar kwamen weer enkele duizenden bezoekers een kijkje nemen. Weer of geen weer, aan de sfeer zal het niet liggen want die is altijd ouderwets gezellig. De entreeprijs is historisch laag nl. € 5,00 per persoon. Kinderen tot 14 jaar hebben gratis toegang en er is voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar.”

Tijd

13 juli 2024 10:00 - 17:00(GMT+02:00)