Jazz and More Epe: Allotria Big Band & Stapled

20jul15:3020:00Jazz and More Epe: Allotria Big Band & StapledGet ready for Stapled’ Funky Gospel Soul Vibes!

Evenement details

“Er wordt hardnekkig beweerd dat Bigband Allotria uit Zwolle de oudste bigband van Nederland is. Want al in de dertiger jaren van de vorige eeuw bestond Allotria als dansorkest, met blazers en strijkers. De typische Allotria-sound is in de wijde omgeving van Zwolle beroemd. De bandleider is Herman Nijkamp. Hij is een gevestigde naam in Jazzland en vooral bekend als trompettist. Daarnaast zingt hij fantastisch en bespeelt hij zo’n beetje alle instrumenten die in een bigband gangbaar zijn.

Stapled

Gospel, Soul, Blues en een vleugje Funk zijn de ingrediënten voor de nieuwe band rondom zangeressen Floor Kraayvanger, Marloes Borgman en Lilian de Jong (allen uit the Etta James Experience): STAPLED! Samen met hun geweldige muzikanten brengen zij een ode aan Mavis Staples en haar Staple Singers.

Heel veel meerstemmige zang, prachtige nummers, groovy gitaren, pompende bas, mega fijne hammond partijen en funky drums gecombineerd met een niet te stuiten energie van de bandleden van dit nieuwe project ….

Maak je op voor bekende liedjes als I’ll take you There, Respect Yourself en Everyday People, en daarnaast een heerlijk – maar misschien wat onbekender oeuvre – van deze prachtige dame met haar diepdonkere, rauwe soulstem.

Get ready for Stapled’ Funky Gospel Soul Vibes!”

Tijd

20 juli 2024 15:30 - 20:00(GMT+02:00)

Locatie

Podiumwagen Dorpsstraat bij de kerk

Dorpsstraat 60, 8171 BS Vaassen

Other Events

Podiumwagen Dorpsstraat bij de kerk

Routebeschrijving