Jazz and More Tent Event met GEWOON ANDRÉ

21apr14:3018:30Jazz and More Tent Event met GEWOON ANDRÉGEWOON ANDRÉ Gewoon André is een tribute band die is opgericht om de muziek van de Nederlandse zanger André Hazes te eren.

Evenement details

“GEWOON ANDRÉ Gewoon André is een tribute band die is opgericht om de muziek van de Nederlandse zanger André Hazes te eren. De band is ontstaan uit liefde voor de muziek van Hazes en een verlangen om zijn boodschap van liefde, hoop en troost aan het publiek over te brengen. ‘Gewoon André’ bestaat uit muzikanten die de unieke sfeer van Hazes’ optredens willen evenaren, om zijn erfenis in stand te houden en nieuwe generaties fans te bereiken. Ze doen nu onder andere een theatertour en treden door heel Nederland op. Leadzanger uit Epe De geboren en getogen Epenaar Martijn Joostema is de leadzanger van de band.

Een energieke show met een intieme setting en 2 optredens van 50 minuten. Ervoor, tussen en erna zal DJ Josh non-stop lekkere muziek door de tent laten gaan.

Ook zijn er leuke activiteiten voor de kinderen. Zo is er een o.a. een Superhelden Workshop. Ze kunnen schminken, verkleden, knutselen en opvoeren. Online kaartverkoop 19 maart zijn de online tickets te bestellen via de site www.epejazzandmore.nl. Toegang voor kinderen van 0 t/m 13 jaar is gratis. Boven de 14 jaar kost het € 7,50 per persoon. Kaartjes aan de tentdeur kosten € 10,-.

De opbrengst van die dag helpt om als stichting muziekmomenten te behouden -zoals de gratis toegankelijke Zomereditie in de zomer- en om hopelijk nog meer gezellige en ontroerende muziekmomenten in het dorp te brengen.”

Tijd

21 april 2024 14:30 - 18:30(GMT+02:00)