Johan Stegeman: Zo vergat ik mezelf

23mrt20:0022:00Johan Stegeman: Zo vergat ik mezelfTheatermaker Johan Stegeman brengt de autobiografische theatermonoloog ‘Zo vergat ik mezelf’ op de planken in Epe.

Evenement details

“Theatermaker Johan Stegeman brengt de autobiografische theatermonoloog ‘Zo vergat ik mezelf’ op de planken in Epe. Het stuk gaat over Johans worsteling met zijn geaardheid, met zijn psychoses en met zijn grootheidswanen. Zijn voorstelling vol van zelfreflectie, heeft ook de nodige humor.

In ‘Zo vergat ik mezelf’ speelt Johan fragmenten uit zijn roerige leven speelt. Een leven waarin hij worstelde met zijn geaardheid en twee psychoses met grootheidswanen ervoer. Een roerig leven vol aanpassingen, zoals hij dacht dat anderen hem het liefst zouden zien. Deze monoloog is voor een groot deel gebaseerd op zijn autobiografie ‘Het waait wel weer over’. Met veel mooie zelfreflectie maar ook met zelfspot is deze voorstelling in samenwerking met regisseur Elly Janssen ontstaan en omgevormd tot een eigenzinnige/treffende en bijzondere theatervoorstelling Waarin Johan met soms ontroerende en soms lachwekkende scenes zowel de worsteling als de bevrijding laat zien.”

Tijd

23 maart 2024 20:00 - 22:00(GMT+02:00)

Kulturhus EGW

Routebeschrijving