Santa Fun Urban trail

16dec10:4512:30Santa Fun Urban trailAlle opbrengsten gaan naar de Speulbrink.

Evenement details

Het is weer die tijd van het jaar waarin we onze kerstmutsen opzetten, onze hardloopschoenen aantrekken en de vrijgevigheid omarmen!

Dit jaar organiseren we een Santa Fun Urban Trail voor het goede doel en we zouden het geweldig vinden als jij met ons meedoet. Deze Santa Fun Urban Trail leidt je langs en door diverse leuke, bijzondere en typerende Vaassense locaties en is met een afstand van 3 tot 5 km geschikt voor het hele gezin. Het is een Fun-run en tijd is niet belangrijk.

Om in kerstsfeer te blijven leggen we de kilometers af in kerstoutfit. Trek zelf een leuk combinatie uit de kast of bestel voor een klein bedrag een kerstmannenpak mee bij inschrijving.
De Santa Fun Urban Trail start op zaterdag 16 december om 10.45 uur bij het podium aan de Dorpsstraat bij de kerk met een warming-up. Om 11.00 uur start de trail langs en door diverse locaties.

Waarom?
Om samen plezier te hebben, de feestelijke sfeer te delen en tegelijkertijd een verschil te maken voor degenen die het nodig hebben. Alle opbrengsten gaan naar de Speulbrink. Zij sparen voor een beweegmuur voor hun bewoners en daar willen wij graag een bijdrage aan doen.

Belangrijk:

  • Deel deze uitnodiging met vrienden, familie en collega’s om zoveel mogelijk mensen te betrekken.
  • Vergeet niet je camera mee te nemen voor leuke foto’s! Het is een Fun-run dus het gaat niet om de snelste tijd.
  • De bestelde pakken kunnen op de dag van de Santa Fun opgehaald worden bij IJssalon Rozeboom tussen 10.00 en 10.40. Je kunt je hier ook omkleden en je eigen kleding achterlaten.

Laten we samen rennen, lachen en het verschil maken deze feestdagen. We kijken ernaar uit je te zien!

Met vriendelijke groet,

Karin Hoppener en Ilse Heideveld

Tijd

16 december 2023 10:45 - 12:30(GMT+02:00)

Locatie

Podiumwagen Dorpsstraat bij de kerk

Dorpsstraat 60, 8171 BS Vaassen

Other Events

Podiumwagen Dorpsstraat bij de kerk

Bestel je tickets online

Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor dit event

Routebeschrijving