Landgoedconcert

09sep11:0013:30LandgoedconcertHet tweede concert is op 9 september en wordt gegeven door het Kobari Trio, bestaande uit Sarah Konig (sopraan), Sanne Bakker (harp) en Wisse de Rijk (cello).

Evenement details

Voor het tweede jaar op rij worden er spetterende landgoedconcerten gegeven in september bij de roeivijver van kasteel Cannenburch in Vaassen.

Het tweede concert is op 9 september en wordt gegeven door het Kobari Trio, bestaande uit Sarah Konig (sopraan), Sanne Bakker (harp) en Wisse de Rijk (cello). Hun bijzondere bezetting en grote liefde voor muziek en theater maakt dit trio uniek.

Omdat het kasteel zo’n uitgebreide roemrijke geschiedenis kent, zal er tijdens de concerten ook over het kasteel en de tuinen worden verteld. Daarbij wordt ook verband gelegd tussen de muziek die de musici spelen en de prachtige locatie waar u heerlijk wegdroomt.

Voor of na het concert bent u van harte welkom om het kasteel te bezichtigen, hiervoor koopt u een kaartje aan de kassa of vooraf via de website: https://www.glk.nl/cannenburch/kasteel-cannenburch . U kunt in het kasteel een kopje koffie/thee drinken of een lunch nuttigen bij ‘Bij Maarten ‘t Koetshuis’. Kortom een heerlijk gevulde dag met culturele hoogtepunten.

Aanvangstijden zijn om 11.00 uur en 13.30 uur. Voor tickets en meer informatie ga je naar www.landgoedconcerten.nl

Tijd

9 september 2023 11:00 - 13:30(GMT+02:00)

Locatie

Kasteel Cannenburch

Maarten van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen

Other Events

Kasteel Cannenburch

Routebeschrijving