Lezing Klaas Wilting: ‘Code Blauw’

28okt20:0022:00Lezing Klaas Wilting: ‘Code Blauw’Oud-politiewoordvoerder van de Politie Amsterdam Klaas Wilting komt naar Epe om te vertellen over zijn roerige jaren als agent van politie en wat hij als woordvoerder van het Amsterdamse politiekorps heeft meegemaakt.

Evenement details

“Oud-politiewoordvoerder van de Politie Amsterdam Klaas Wilting komt naar Epe om te vertellen over zijn roerige jaren als agent van politie en wat hij als woordvoerder van het Amsterdamse politiekorps heeft meegemaakt. Klaas stond bij alle zaken vooraan en dat bleek meer dan genoeg voor een eigen theatershow. De opkomst van softdrugs, heroïne, XTC, cocaïne et cetera. De ontvoering van Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer komt ook aan bod. Andere onderwerpen die behandeld worden? Verschillende liquidaties, de Yab Yum-brand in de seks- en goktent Casa Rosso, de Satanskerk, de Bijlmerramp en nog veel meer.

Het geheel wordt gelardeerd met prachtige filmbeelden uit zijn tijd als politieman en politiewoordvoerder en veel nieuw in Amsterdam opgenomen beelden. Klaas belooft een leerzame, mooie, soms verdrietige en spannende avond. Na afloop signeert Klaas zijn boeken ‘De roerige jaren van een politiewoordvoerder’ en ‘Gevaar loert overal’. Deze boeken zijn direct na de voorstelling te koop.

Kaarten à 17,50 euro zijn te reserveren via deze link.”

Tijd

28 oktober 2023 20:00 - 22:00(GMT+02:00)