Dit is een repeterend evenement

Open Top Trouwlocatie Route

14apr11:0016:00Open Top Trouwlocatie RouteGa jij trouwen? Dan is de Open Toptrouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouwlocatie te vinden.

Evenement details

“Ga jij trouwen? Dan is de Open Toptrouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouwlocatie te vinden. Jij kan tijdens deze dagen op één dag meerdere locaties bezichtigen, vrijblijvend rondkijken en sfeer proeven. Door heel Nederland openen per editie gemiddeld 250 trouw- en feestlocaties hun deuren. Laat online dus even los en ga samen offline inspiratie opdoen!

Jullie worden hartelijk ontvangen door een van onze gastvrouwen en krijgen een korte rondleiding door het kasteel waarbij de verschillende mogelijkheden worden toegelicht. Wist je dat het ook mogelijk is om buiten te trouwen op de vlonder in het park met zicht op het kasteel? Jullie bezoek eindigt met een warm welkom bij Maarten in ’t Koetshuis die jullie trouwdag compleet maakt met toost, borrel of diner.

De ontvangst duurt ongeveer 1 uur en is in verband met de vele trappen helaas niet geschikt voor bezoekers die slecht ter been zijn.

Reserveren via: Toptrouwlocaties”

Tijd

14 april 2024 11:00 - 16:00(GMT+02:00)

Locatie

Kasteel Cannenburch

Maarten van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen

Other Events

Kasteel Cannenburch

Routebeschrijving