Toppers spelen demonstratiewedstrijd bij opening padelhal T.V. Epe

29mei19:0022:00Toppers spelen demonstratiewedstrijd bij opening padelhal T.V. EpeIedereen uit Epe en wijde omgeving is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en de padelhal te bekijken.

Evenement details

“Iedereen uit Epe en wijde omgeving is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en de padelhal te bekijken. Inloop is vanaf 19.00 uur en rond 19.45 uur zal

de openingshandeling plaatsvinden. Aansluitend, van 20.00 tot 21.00 uur, zullen vier padelspelers een demonstratiewedstrijd spelen, waaronder de nummer 2 en de nummer 20 van de Nederlandse ranglijst. Hiermee krijgen de bezoekers een mooi inkijkje in de mogelijkheden van de padelsport. Na de demonstratiepartij kunnen de aanwezigen de padelbanen uitproberen of gezellig wat bijpraten en toasten op de opening. Het evenement duurt tot 22 uur. Met ingang van 31 mei komen de padelbanen ook voor niet-leden beschikbaar, zij kunnen een padelbaan huren via de app Meet&Play van de KNLTB (enige tijd voor de opening wordt het reserveringssysteem al opengezet). Lid worden kan natuurlijk ook. Uitgebreide informatie over het lidmaatschap en het reserveren van tennis- en padelbanen is te vinden op www.tvepe.nl.”

Tijd

29 mei 2024 19:00 - 22:00(GMT+02:00)

Locatie

T.V. Epe

Sportlaan 4 Epe

Other Events

Routebeschrijving