Voorjaars concert Christelijk Mannenkoor 'Looft den Heere' uit Vaassen

13jun20:0022:00Voorjaars concert Christelijk Mannenkoor 'Looft den Heere' uit VaassenHet Christelijk Mannenkoor ‘Looft den Heere’ uit Vaassen wil zijn jaarlijkse oefenperiode in stijl afsluiten met een gratis zomeravondconcert.

Evenement details

“Het Christelijk Mannenkoor ‘Looft den Heere’ uit Vaassen wil zijn jaarlijkse oefenperiode in stijl afsluiten met een gratis zomeravondconcert. Het omvat niet alleen koorzang door de ± 60 mannen van het koor, maar ook samenzang met de toehoorders. Freddy Veldkamp, de dirigent, heeft ook solo-optredens in het programma opgenomen. Zo zal pianist Wilco Veldkamp niet alleen het mannenkoor begeleiden, maar ook zelf soleren. De sopraan Neline de Graaf zal zelf ook solo zingen, maar ook met de mannen van het koor samen optreden.

De toegang voor dit concert is gratis. Na afloop wordt een collecte gehouden voor bestrijding van de onvermijdelijke onkosten.

Het koor sluit met dit concert het oefenseizoen af. Het hoopt op een toeloop van mannen die belangstelling voor dit genre muziek hebben en die iets tijd willen vrijmaken om deze prachtige culturele traditie op de Veluwe levend te houden: het geestelijke lied.”

Tijd

13 juni 2024 20:00 - 22:00(GMT+02:00)