Vroege ochtendwandeling door de prachtige natuur op De Dellen

06apr09:0012:00Vroege ochtendwandeling door de prachtige natuur op De DellenErvaar de rust en schoonheid van de natuur tijdens een vroege ochtendwandeling op landgoed De Dellen.

Evenement details

“Ervaar de rust en schoonheid van de natuur tijdens een vroege ochtendwandeling op landgoed De Dellen. De boswachter neemt je mee op een ontspannen tocht door een afwisselend landschap van bos en heide. Geniet van de stilte en ontdek de prachtige flora en fauna die dit gebied te bieden heeft. Door de vroege start van de excursie is er bovendien kans op het spotten van herten en wilde zwijnen. Mis deze unieke ervaring niet en ga mee op deze bijzondere wandeling. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.

De parkeerplaats “Erf van Daendels” ,aan de Nieuwe Zuidweg. Komend vanaf de A50, afslag 29, Heerde, Wezep, richting Wezep. Na 300 meter links, Nieuwe Zuidweg, volg deze ca 3,5 km tot parkeerplaats links”

Tijd

(Zaterdag) 09:00 - 12:00

Locatie

Landgoed De Dellen