Dit is een repeterend evenement

Wildobservatie op de Dellen

14okt16:3019:00Wildobservatie op de DellenNatuurgebied De Dellen biedt een thuis aan een groot aantal edelherten en wilde zwijnen.

Evenement details

“Natuurgebied De Dellen biedt een thuis aan een groot aantal edelherten en wilde zwijnen. Bij aanvang van de excursie zal de boswachter je alles vertellen over deze dieren. Eenmaal in de post is het belangrijk om zo stil mogelijk te zijn, zodat de dieren zich niet bewust zijn van onze aanwezigheid. Het kan even duren voordat de dieren zich laten zien, geduld is een belangrijke eigenschap tijdens deze excursie. Je verblijft in de wildobservatiepost tot zonsondergang, in afwachting van het wild. Dit geeft je de kans om te genieten van de prachtige omgeving en rust van de natuur. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

Om rekening mee te houden: De kans dat we wilde dieren zien is aanwezig, maar is niet gegarandeerd. Of de dieren zich goed laten zien, is onder andere afhankelijk van de weersomstandigheden en geluid. Daarom is het noodzakelijk om stil te zijn, de telefoon uit te zetten en niet te fotograferen. Deze excursie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar en het meenemen van honden is niet toegestaan.

Tip van de boswachter: draag donkere, geruisloze en warme kleding, vermijd het dragen van parfum en neem een verrekijker mee.”

Tijd

(Zaterdag) 16:30 - 19:00

Locatie

Parkeerplaats Erf van Daendels

Nieuwe Zuidweg, Heerde