Wouter Monden: Stormbrein

24feb20:0022:00Wouter Monden: StormbreinHet stormt in het brein van cabaretier Wouter Monden. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met hem.

Evenement details

“Het stormt in het brein van cabaretier Wouter Monden. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met hem. Wouter peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en kansen. Net een gewoon mens, zou je denken. In zijn voorstelling ‘Stormbrein’ kijkt Wouter eerlijker dan ooit naar zichzelf en naar de wereld. Alles wat om te huilen is, wordt genadeloos belachelijk gemaakt.

Wouter is vader, schrijver, grappenfabrikant. Klaar voor het echte, grote werk. Met toegewijde aandacht voor de samenleving, zijn lief, zijn dochter en zijn passie; grappen maken. “Humor is de enige reddingsboei om het hoofd boven water te houden”, aldus Wouter. Stormbrein wordt naar eigen zeggen ‘een gave, niet te missen show’.

Wouter Monden is de sympathieke host van de enige echte Elektra Podcast met ruim 75.000 luisteraars per maand. Hij interviewde inmiddels al meer dan 175 cabaretiers waaronder Theo Maassen, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, Najib Amhali, Philippe Geubels en Guido Weijers. Daarnaast is Wouter al jaren de vaste publieksopwarmer van alle televisieshows van Arjen Lubach en speelt hij regelmatig in verschillende comedyclubs.

Aanvang: 20:00 uur

Tickets à 17,50 euro per persoon zijn te reserveren via deze link.”

Tijd

24 februari 2024 20:00 - 22:00(GMT+02:00)

Kulturhus EGW

Routebeschrijving